Info fra spinneriet

Informasjon for de som leverer ull til spinneriet i høst 2011 og framover, gjelder:

Spinneriet kan ta imot ull, men dem setter pris på om folk vil leiespinne deler av det de leverer, og de som leiespinner, må prioriteres framfor andre med tanke på spinning og dermed betaling for ulla. Frida Tove svarer for det økonomiske som er hennes ansvar. Dere må selv besørge transport, men ulla kan med fordel leveres i trondheim til Ingvild dersom spinneriet skal sortere.

Pris: samme som i fjor. Spinneriet sorterer og «klassifiserer» og det dem synes er C1S får et påslag i pris på kr 5 per kg i forhold til ullprisen fra Nortura. Andre kvaliteter: C2S –samme pris som Nortura. Buk og lår og vrakull vil vi ikke ha.

Drifta: Spinneriet har veldig mange oppdrag og fryktelig mye å gjøre, mye mer enn dem trodde dem skulle ha dette første året. Maskinene går for fullt og mer til. Derfor er det forsinket med både utbetalinger og leveranser til mange. Dette beklager Spinneriet på det sterkeste, men dem håper at dem skal ta igjen etterslepet i løpet av vinteren! Det hyggelige er jo at Selbu spinneri er blitt godt kjent til tross for liten markedsføring og dårlig nettside.

Økonomisk vet jeg ikke hvordan det går foreløpig, men vi får mer informasjon når året er omme.

Spinneriet har så vidt begynt å selge litt grå trøndersau garn fra butikk nå, og dem har en del spennende samarbeidsprosjekt på gang, blant annet med Reinhekla i Orkdal (
www.reinhekla.no ) og Selbustrikk.


 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 10:47

Hei hei!
Vi hjemme driver med grå trønder, vi har gått over til det fra spelsau. Denne rasen er en fantastisk rase!

...
15.07 | 22:30

hello do you speak english thanks sy

...
11.11 | 11:09

Spennende å høre om Grå trøndersk på radioen nå.....Er det på Selbu en kjøper garnet? Hilsen Bjørg L. Strømme se : www.bjorgstromme.no

...
16.02 | 22:48

Utrolig bra det dere har fått til. Håper dere klarer å fortsette, og likeså at jeg kan få spunnet ulla mi om ikke alt for lenge!
Var i kontakt med dere i fjor-

...
Du liker denne siden