Møte ble avholdt 2.februar 2012 hjemme hos Irena Brenne

Økonomi og budsjett ble presentert ved Arne s. Det ble gjort noen justeringer i budsjettforslag angående kommende inntekter og utgifter ved arbeid med registrering av renrasede besetninger ved låsing av rasekode.

Vi vil motta midler fra Genressurssenteret for arbeidet med rasekoding fordelt på 3 år.Vi vil også undersøke muligheten for flere midler til arbeid med hjemmesidene våre.

Iflg. Brev fra Anna Rehnberg bør det plukkes ut ca. 3 personer til gjennomføring av arbeidet med rasekodinga. Arne S., Irena og Lars ble satt på saken og skal diskutere den praktiske gjennomføringa.

Det ble foretatt endring i kåringsreglement med hensyn til ull. Minimum 70mm lengde og finhet settes til max 39µy. Vi korrigerer dette og sender det til styre og for godkjenning av Thor Blichfeldt i NSG. Deretter vil dette bli lagt fram for årsmøtet.

Årsmøte blir avholdt på Fosen Folkehøyskole 22. Mars. Starter med kaffe kl: 1130. Møte starter KL:1200. Jan Sørås tar seg av kontakten med skolen.

Av innslag er det foreslått at Trine Bjørneås ved fosen landbrukskontor, tidligere rådgiver i NSG, snakker litt om avl.

Det er foreslått at annonsering på hjemmesiden er gratis for medlemmer og at andre må betale for dette for å unngå masse ekstraarbeid for de som skal oppdatere sidene.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 10:47

Hei hei!
Vi hjemme driver med grå trønder, vi har gått over til det fra spelsau. Denne rasen er en fantastisk rase!

...
15.07 | 22:30

hello do you speak english thanks sy

...
11.11 | 11:09

Spennende å høre om Grå trøndersk på radioen nå.....Er det på Selbu en kjøper garnet? Hilsen Bjørg L. Strømme se : www.bjorgstromme.no

...
16.02 | 22:48

Utrolig bra det dere har fått til. Håper dere klarer å fortsette, og likeså at jeg kan få spunnet ulla mi om ikke alt for lenge!
Var i kontakt med dere i fjor-

...
Du liker denne siden